3. elokuuta 2017

HELLO AUGUST

IMG_2805


tupla


IMG_2820


IMG_2787 

 pictures: Rebecca Sjöblom

dress from UFF / Mango shades / Marimekko bag and sneakers 


Aurinkoista huomenta! En tiedä onko käsi allien kauhistelu todistus siitä, että ollaan iässä käymässä lähemmäs kolmeakymppiä kuin kahtakymppiä vai vain naurettava päähänpinttymä. Meille kaikille jotka tänään aamulla murehditaan jotain omassa kropassamme tai koetaan painetta suoriutua hyvin jostakin päivän tehtävästä muistutuksena tämä: 

"We think we're made of numbers: percentages on tests, pounds on a scale, likes on a photo, price tags on clothes, but we're not. We're made of love, happiness and the way we laugh. We're made of good memories and late nights. We have more subtance than numbers" 

Tänään siis haastan teistä jokaisen pukemaan päälleen vaatteen jota rakastatte, mutta joka aiheuttaa jonkun "mutta"-ajatuksen. Juuri niin mä tein tiistaina kun vetäsin muutamalla eurolla UFFlta löytämäni mekon päälle, joka kuului gategoriaan täydellinen, mutta kädet näyttää rumilta. Elämä on liian lyhyt "mutta"-ajatuksille. Yhdistin täydellisen kirppislöytöni uusiin Marimekon lemmparitennareihin. Povaan noista tennareista syksyn suosikkeja! 

Ihanaa ja aurinkoista torstaita! < 3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti