5. elokuuta 2017

YELLOW VELVET

IMG_2534


IMG_2520


IMG_2535 

velvet pillow cases from H&M Home


Tällä hetkellä keltainen on go to-värini. En välitä siitä niinkään isoina pintoina, mutta se miellyttää erityisesti silmää sisustuksen yksityiskohdissa, kuten myös pukeutumisessa. Koen myös samettipinan olevan erittäin freesh yhdessä keltaisen värin kanssa. Näiden kaveriksi himoitsen jotakin mustavalkoista, mutta mitään varteenotettavia vaihtoehtoja ei ole vielä tullut vastaan. 

//

Yellow is my go to color at the moment. I really don't like it that much in the big finish but I prefer it in the details at the home or at the outfit. I also think that the velvet texture is really fresh together with the yellow color. I covet to have some black and white coloured pillow cases with these yellow ones but I have not find any potential ones yet. 

2 kommenttia:

  1. Oijoi ihanan näköistä!! Mulla on just kauhee sisustuskuume, ja oon miettinyt ihan samanlaista väripäivitystä, tosin ehkä sellasta tummanvihreää .. 🤔 Meilläkin kun on ihan valkoinen sohva ja samanlainen Kartellin lamppu, kaipaan jotain elävöittävää olkkariin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummanvihreä kuulostaa ihan todella hyvältä! Värit ja kasvit tuo kyllä muuten vaaleaan sisustukseen kummasti eloa. Ja kiitos < 3

      Poista